KyA beschikt over de modernste vloerzaagmachines, en al dan niet geleide wandzaagmachines.  Tevens beschikken we over kettingzagen,  en ringzagen. Indien nodig met eigen energie- en watervoorziening kunnen wij overal voor u aan de slag.
  Dieselzaag 20 PKVoor ieder zaagprobleem heeft KyA de oplossing, de juiste zaag, het juiste gereedschap en de vakkennis!

In wanden en gevels zaagt KyA gaten tbv ramen, deuren of andere doorgangen. Dit kan uit de hand of via geleiderails. Door waterkoeling ontstaat nauwelijks  stofontwikkeling.

 

 

 

  20 PK electrische vloerenzaag tot bladdiameter 1200 mm.Speciaal voor in de bouw zagen wij in abrasive materialen zoals baksteen en kalkzandsteen. Uiteraard zagen wij ook andere weerbarstige materialen zoals natuursteen, (gewapend) beton en asfalt.

 

 

 

KettingzaagHydraulische kettingzagen voor steen en beton tot 450 mm diepte uit de hand. Zeer geschikt voor sparingen zonder uitloop in de hoeken.

 

 

 

 

 

Hydraulische ringzaagHydraulische ringzagen hebben een speciaal systeem waarbij met een blad van een diameter van 350 mm, 270 mm diep gezaagd kan worden. Voordeel hiervan is dat grote diepte uit de hand gezaagd kunnen worden in bijv. wanden.